25. tammikuuta 2015

206. Loppuverkkailua

Heippa pitkästä aikaa! Tallilla olen nyt aktiivisesti käynyt, mutta kamera on jäänyt kotiin joka kerta tai pakkasta on ollut aivan liikaa kuvaamiseen..No tänään asia sitten korjaantui, kun iskä tuli mukaan ottamaan kuvia :)

Lähettiin tallille jo aika aikaisin, että ei menis koko päivää siellä. Haettiin Elma tarhasta ja laitettiin kuntoon. Sille oli tullut pieni haava takaseen, josta oli vuotanut vertakin. Onneksi se ei enää kuitenkaan ollut kipeä ja pystyttiin ratsastaa hepalla.

Maneesissa äiti nousi ensin Elman selkään ja pidin tuntia niille. Ensiksi keskiympyrä molemmilta pitkiltä sivuilta kevyessäravissa ja lyhyet sivut käynnissä. Sitten jatkettiin kahdeksikolla lopputunti, muuttelin tehtävää muutaman kerran. Yksi tehtävä meni sillälailla, että puolet ympyrästä ravia ja puolet käyntiä. Kahdeksikon keskellä siis käyntisiirtyminen ja lyhyen sivun keskellä raviin siirtyminen. Loppuun äiti meni vielä pätkän laukkaa, jonka jälkeen kapusin itse hevosen selkään. Laukkasin sitten ihan kunnolla kahdeksikolla ja kokeilin vaihtaa laukkaakin muutaman kerran ja hyvin vaihtui! Kerran tuli vähän myöhässä ja koin pikkuisen pukinkin, johon kyllä vain tällä kertaa naurahdin :D Loppuun ravasin eteen-alas ja pitkät kävelyt maasta käsin.












Ratsastuksen jälkeen vietiin heppa talliin ja otettiin siltä varusteet pois. Laitettiin vielä fleeceloimi päälle ja BOTit kintereisiin. Elma jäi karsinaan tosi tyytyväisen näköisenä :) Lisäksi se sai muutaman ruisleipäpalasen ennen lähtöä. Huomenna olisi sitten vuorossa vakitunti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti