27. tammikuuta 2015

207. Onnistunut keskiravi

Eilen olin tunnilla, vaikka mulle iskikin ihan kamala migreeni (taas kerran..). Yritin kuitenkin ratsastaa parhaani mukaan, koska Elmalle on tärkeintä liikunta sen jalkojen takia.

Alotettiin raviverkalla, jossa tehtiin isot pääty-ympyrät ja pitkät sivut mentiin pidempää ravia. Tehtiin molempiin suuntiin tämä verkka ja sitten alettiin oikeisiin hommiin. Väistettiin siis toisella pitkällä sivulla keskelle kahdessa osassa. Ensin ekan lamppurivin alle ja sen jälkeen suoristus ja keskihalkaisijalle. Toinen sivu mentiin harjoitusravissa. Tätä mentiin muutaman kerran käynnissä ja myöhemmin ravissa. Ei menty Elman kanssa kuin pari kertaa ravissa, koska se alkoi ennakoimaan niin pahasti ja en saanut pidätteitä läpi.. Lisäksi päänsärky esti kovan rehkimisen.




Väistöjen jälkeen olisi vuorossa ollut laukkaaminen, mutta me ei Elman kanssa laukattu kuin kerran pitkää sivua ja vähän pääty-ympyrällä. Poni nimittäin oli valmiiksi jo niin kuumunut, etten viitsinyt sitä lisää kuumuttaa. Tehtävänä olisi ollut laukata molemmat pitkät sivut ja ravata päädyt. Kävelin sillä välin kun muut laukkasivat. Tehtiin välissä kuitenkin yksi suunnanmuutos keskiravissa, josta mulla on videokin! Se on niin hieno noissa lisäyksissä! :)




Jätettiin tunnin jälkeen Elmalle BOTit yöksi jalkoihin, katotaan mitä ne on siitä pitäneet ja onko edes pysynyt koko yötä jaloissa..:) Ainakin muutaman tunnin pitämiset on aina auttanut turvottelua huomattavasti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti