8. helmikuuta 2014

142. Totista treenausta

Moikka! Viime postauksessa olikin juttua toisen ponin ratsastuksesta, niin tänään on vuorossa sitten oman ponin kuulumisia!

Keskiviikkona kävin ratsastamassa Elman koulun jälkeen ja poni olikin huippu kiva! Tehtiin ensin pitkä alkuverkka kaikissa askellajeissa, jonka jälkeen aloin työstämään heppaa harjoitusravissa. Saatiin tosi hyviä pätkiä ja ravista löytyi tahti + Elma meni kivassa muodossa koko ajan :) oikeaan kierrokseen oli taas ongelmia, ravissakaan ei ollut niin kivaa tahtia kuin vasempaan kierrokseen...mutta oikeahan on ollut Elmalle aina se vaikeampi ja huonompi suunta. Lopetin hyviin pätkiin ja otin lyhyet eteen-alas kevennykset, jonka jälkeen pitkät loppukäynnit ja talliin. Oli super hyvät fiilikset ratsastuksen jälkeen! Ponikin oli ihan hikinen ja väsynyt, mutta silti tyytyväinen :)






Tänään olin tunnilla ja tunti menikin ihan tosi hyvin taas! Valitettavasti tunnista ei ole mitään materiaalia, joten en jaksa alkaa siitä selittelemään. Mutta pääasia että meillä meni hyvin! :) Huomenna menen ratsastamaan ponin kevyesti ilman satulaa :)

2 kommenttia:

  1. Kivasti meni! Onko tuo ratsastuskoulu vai yksityistalli jossa Elma asustaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elma asuu tallin yksityispuolella, mutta tallilla on ratsastuskoulutoimintaa muutaman kerran viikossa :)

      Poista