2. helmikuuta 2014

140. Rento hepo

Ajattelin tehdä perjantain ratsastuksesta postauksen, mutta jipii, kone latasi kamerasta kuvat joiksikin ihme tiedostoiksi, enkä saa ainuttakaan kuvaa auki täällä...Ehkä sitten pitää vaan tehdä kuvaton postaus... Jes sainkin kun sainkin kuvat JPEG-muotoon, joten saatte kuvia!

No, palataan kuitenkin perjantaihin. Ratsastin Elmalla ilman satulaa ja poni olikin mukavan rento ratsastaa. Tehtiin paljon töitä käynnissä, ajatuksena oli saada poni taipumaan hyvin ja kulkemaan rentona. Tässä onnistuttiinkin erittäin hyvin ja siirryyttiin ravityöskentelyyn. Paljon ei tosi ravailtukkaan, mutta vähän kuitenkin. Ravia mentiin enimmäkseen ympyröillä yrittäen saada hepalle hyvä tahti ja taivutus. Tahdin löytämisessä oli hiukan ongelmia, koska ihana poni halusi taas juosta alta pois...Onneksi lopulta Elma antoi periksi ja sainkin haluamani, eli hyvän rauhallisen tahdin.

Loppuun laukattiin ympyrällä molempiin suuntiin muutaman kerran. Vasempaan laukka pyöri tosi kivasti, mutta oikeaan ei pyörinytkään sitten yhtään niin hyvin..Meinasi kokoajan siirtyä raviin ja pitikin kunnolla pyytää heppaa liikkumaan eteenpäin. Varmaan taas se jalka kipeämpi :/ Vielä ihan viimeiseksi loppuravit ja sitten alas taluttamaan loppukäynnit.

Ratsastuksen jälkeen laitoin ponille loimen päälle ja kylmäsavet jalkaan. Kyllä oli poni taas tyytyväinen, varsinkin, kun sille antoi porkkanaa ennen lähtöä :)















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti