22. tammikuuta 2013

10. Estetunti

Eilen, eli maanantaina oli estetunti. Jännitti taas ihan kauheesti, mutta onneks se jännitys tunnin aikana laantu aika paljon. Alapuolella kuva esteistä, siis miten ne oli maneesissa.



Aika kauhee kuva suoraansanottuna, äsken tein ihan paintilla :D


Eli mentiin ekaks toisessa päädyssä ympyrällä kavaletti ja puomi. Ensin ravissa ja sitten laukassa. Elma ei oikein suostunut menemään sitä ravissa kun olisi pitänyt, koko ajan yritti laukkaan ja laukkasikin.

Seuraavaksi mentiin tuo samainen ympyrä ja sen jälkeen ravissa punainen ja vaaleanpunainen este. Punainen este oli kokoajan ristikkona, mutta vaaleanpunaisesta nostettiin viimeseksi kerraksi pieni pysty. Elma hyppäsi todella hyvin, niin kuin aina.

Kaarevan linjan jälkeen alettiin tulemaan suhteutettua linjaa, jolle tuli Elmalla 6 askelta, muille hevosille 5, koska Elmalla on ponilaukka :D Ensimmäinen noista esteistä, eli oranssi, oli ristikkona ja toinen (vihreä) oli okserina. Tääkin tehtävä meni tosi hyvin, tällä kertaa tuntuikin oikeasti kivalta hypätä! Laitan videota tolta tunnilta joku muu päivä, koska kamerasta on juuri nyt akku loppu.

Huomenna mulla onkin sitten se Reetan pitämä estetunti. Kivaa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti