5. tammikuuta 2014

132. Päivän ratsastelut + vähän lifestyleä joukossa

No niin, nyt olisi pitkästä aikaa vähän videotakin Elman ja mun menosta tältä päivältä! Löysin nimittäin mun pikkukameran muutaman kuukauden hukkumisen jälkeen...Haluaisin kyllä, että varsinkin maneesissa otettaisiin järkkärillä videot, mutta kuvaajan niskat eivät tykkää painavasta kamerasta yhtään..onneksi iskäkin on välillä tallilla mukana kuvailemassa järkkärillä!

Tänään mentiin ihan normaalisti, olisin jaksanut kerrankin ratsastaa vähän enemmän, mutta en sitten kerennyt..Meni aikalailla nimittäin tunti verkkailuun ja aloittamiseen. Onneksi Elma oli suht hyvä ja ei sen kanssa tarvinut alkaa tappelemaan.

Mentiin koko tunti melkein pääty-ympyrällä tehden siirtymisiä ja perus ravi ja laukkajuttuja. Sanna ratsasti ponin eilen, mutta en oikein tiedä oliko poni hyvä vai huono. Se on ollut niin kauan oikeaan omituinen ja painava, etten tiedä enää mikä sille on hyvä. Kai se meni ihan hyvin, tosin oikea suuntahan on sille aina ollut vaikeampi. Enempää en selittele, katsokaa videokooste!






Eilen käytiin Jumbossa shoppailemassa, oli kyllä kiva reissu kaikinpuolin! Syötiin hyvin ensin ja sit kierreltiinkin kauppoja kuuteen asti.




Perusmustat farkut JC:ltä, housujen merkki näkyy tossa ylhäällä.




Ruusupaita Bik Bokista.




Toinen ruusukuvioinen paita myös Bik Bokista.




Ja vielä parit korvikset Glitteristä + perus mustia pinnejä.


Käytiin Chico´s:issa syömässä, pikkusen oli hyvää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti