4. toukokuuta 2014

167. Hyppypäivä

Hypättiin vähäsen tulevia kisoja varten tänään. Maneesissa oli kolmen askeleen linja, kavaletti ympyrällä ja yksittäinen este lävistäjällä. Alotettiin verkkaamalla kaikissa askellajeissa kavaletilla ja puomeilla.




Verkan jälkeen alotettiin hyppääminen esteillä. Menin ekaksi pientä ristikkoa, joka oli lävistäjällä. Hypyt oli aika hyviä siihen nähden, että tulin esteelle ravissa. Muutaman kerran tietty poni lähti vähän liian läheltä tai kaukaa..






Pienen ristikon jälkeen kokeilin tulla muutaman kerran linjaa. Ekalla kerralla meni tosi hyvin, kun ekana oli vain puomi ja sitten pieni ristikko. Toisellakin kerralla meni hyvin, silloin oli molemmat esteet ristikoina. Mutta kolmannella ja viimeisellä kerralla ei mennytkään hyvin..ekan esteen jälkeen poni vaihtoi laukalle, koska toinen este oli pystynä ja en saanut hiljennettyä vauhtia. Puomi tuli alas ja Elma hyppäs liian kaukaa. Onneksi en tippunut, mutta lähellä oli!






Tässä Elma näki pystyn ja lähti...:D


Linjan kokeilemisen jälkeen nostettiin lävistäjällä olevaa ristikkoa hieman isommaksi. Hypyt onnistui siihen melko hyvin, pitää vaan itse muistaa ratsastaa! Lopuksi hyppäsin tätä samaista ristikkoa vielä pystynä. Nostettiin sitäkin muutamaan kertaan isommaksi, tosin ehkä vain max. 60cm.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti