9. huhtikuuta 2015

216. Harmaa pieni poni

No niin, tallilla käyty tiistaina ja jalan turvotus oli hiukan laskenut. Heppa kuitenkin ontui edelleen ja kun yritin kokeilla kinterettä, häntä viuhahti ja potkasi taaksepäin taas.. Eli se on vieläkin todella kipeä :( Pitää varmaan tässä varata klinikka-aika ja kuvauttaa jalka ettei siellä ole mitään vakavampaa.




Sitten kivoihin juttuihin. Olin siis tiistaina ratsastustunnilla ja pääsin menemään tallin uusimmalla tulokkaalla: Friidalla. Friida on sellainen 138cm welsh-poni. Oli ratsastaessa tosi kiva ja mulle ihan sopivan kokoinen, tosin aika laiska verrattuna Elmaan :D Joutui tällä kertaa käyttämään ihan kunnolla pohkeita ja raippaa, kun yleensä joudun käyttämään vaan käsiä ja vatsalihaksia meidän vauhtihirmulla. Tästä ponista tulikin mun uusi lemppari! :)


Ratsastajan ilme kertoo kaiken ponista ;)


Tilannekuva :D 





2 kommenttia:

  1. Mulla sama juttu että kun on tottunut menee sellasilla jäteillä niinku jellee ja tiikeri joilla joutuu tekee ihan sairaasti pidätteitä ja käyttää vatsalihaksia nii sit ponilta saa pyytää koko ajan ravissa ja käynnissä että menis eteenpäin xD mut laukassa Frida on reipas:) roosa tiputti viimetorstaina yhen ratsastajan kaks kertaa alas.ja kerran ehti heittää myös yhen tuntilaisen neljäkertaa tarkastaa maneesin pohjan xd

    VastaaPoista