9. tammikuuta 2015

203. Uuden vuoden ensimmäinen postaus

Meillä vuosi vaihtui rauhallisissa tunnelmissa kotona oleillen ja ilotulituksia katsellen. Ensimmäisen kerran tänä vuonna hevosen selkään pääsin viime perjantaina, kun meillä oli tunti. Tosin se oli aivan kamala, ei siis opetuksen osalta vaan yleisesti. Kaikki hevoset oli tosi säikkyjä ja villejä, en tiedä johtuiko se sitten ulkona riehuvasta myrskystä vai edellispäivien ilotulituksista..no kuitenkin Elmakin säikkyi melkein kaikkea ja kerran meinasin tippuakin, kun se veti isot pukit. Pukit johtui kyllä yhdestä nuoresta hepasta, joka tuli liian lähelle Elmaa riekkumaan.

Seuraavan kerran olin ratsastamassa tän viikon maanantaina omalla tunnilla. Menin tällä kertaa ilman satulaa, koska pakkasta oli ihan kiitettävästi. Tehtiin perusjuttuja: ympyröitä ja siirtymisiä. Elma meni tuolloin ihan normaalisti ilman säikkymisiä ja muutenkin oli kivaa.

Keskiviikkona olin myös tallilla ja liikutin ponin. Mentiin kavaletteja ravissa ja laukassa. Ravikavaletit meni tosi hyvin ja Elma joutui niissä oikeasti miettimään miten jalkansa asettelee. Kavaletit oli siis ympyrällä kaarevasti toinen pää ylös nostettuna. Laukassa yritettiin laittaa innarivälit, mutta ei onnistuttu siinä, joten menin sitten vain yhtä kavalettia. Ratsastus meni kivasti ja ponikin oli tyytyväinen! Alla pienet videonpätkät keskiviikolta.







Tänään mennään tallille myös ja samalla putsataan kaikki Elman varusteet (satulat, suitset ja käytössä olevat suojat + pari huopaa). Lisäksi ratsastan ponilla kevyesti (: Lauantai menee shoppaillessa alennusmyynneissä ja sunnuntaina olisi tarkoitus lähteä iskän kanssa hiihtämään. Eli siis seuraavan kerran tän päivän jälkeen ollaan tallilla vasta maanantaina (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti