31. joulukuuta 2014

202. Vuoden viimeinen postaus

Moikka taas! Nyt oonkin päässyt kirjoittelemaan hyvään tahtiin tänne blogin puolelle! Tietysti siihen vaikuttaa se, että oon nyt jaksanut lähteä tallille :) Kuitenkin kerrotaanpas siitä, mistä pitikin kertoa. Eli eilen käytiin liikuttamassa poni ennen uudenvuoden raketteja. Tänään ja huomenna siis pidetään Elmalla vapaata, kun pamahtelee kovasti.




Aloitettiin tekemällä käyntiväistöjä keskihalkaisijalta uralle. Väistettiin molempiin suuntiin. Elma meni ihan kivasti, täytyi vain kokoajan muistuttaa sisäpohkeella takapäätä tulemaan mukaan aktiivisemmin.

Väistöistä siirryttiin tekemään ravityöskentelyä. Eli molemmille pitkillesivuille loivakiemura ja keskellä sitä voltti ulospäin. Poni meni tosi hyvin ja alkoi taipumaan kivasti. 




Viimeiseksi otettiin laukkaa. Nostettiin laukka päädystä ja laukattiin loivakiemura tehden vastalaukkaa. Toiseen kierrokseen kaksi ekaa kiemuraa meni hyvin ja olisi pitänyt lopettaa siihen, nimittäin noiden jälkeen Elma päätti vaihtaa laukan melkein joka kerta..onneksi yksi kerta lopulta onnistui ja pääsin vaihtamaan suunnan. Toiseen suuntaan lopetinkin ajoissa hyvään. Vielä otin loppuravit ja se oli siinä. Alla vielä kattava video päivän puuhasteluista! :)





Ja sitten vielä...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti