27. helmikuuta 2014

148. Klinikkakäynti

Moikka! Nyt kirjotan tälläsen pikapostauksen kännykällä klinikkakäynnistä. Eli lähettiin tänään jo aikaisin aamulla tallille lastaamaan Elma. Klinikka-aika oli noin yheksän aikaan aamulla. Poni meni hyvin koppiin ja päästiin matkaan jo hyvissä ajoin :)

Klinikalla Elma pääsi heti röntgeniin, kintereistä otettiin molemmista neljä kuvaa. Vähän aikaa siinä meni ja sitten kuultiin tulokset; ponilla on ikääntymiseen liittyviä muutoksia kintereissä, eikä se vaikuta sen käyttöön yhtään. Saadaan siis käyttää Elmaa ihan normaalisti! :) heti aloitetaan estehyppelyt ainakin kaksi kertaa kuukaudessa ja osallistutaan kisoihin maaliskuussa :)

Nyt Elma syö sellaista ainetta kun Arthoflex plus kahdesti päivässä nivelien hoitoon ja ostettiin sille lämmittävää linimenttiä ja BOT-kinnersuojat lääkärin määräyksestä. Noilla pitäis saada turvottelut pois!


4 kommenttia:

  1. Hyvä ettei ollut mitään suurempaa, tsemppiä treeneihin! :)

    VastaaPoista
  2. hyvä että elma on kunnossa <3 elma on niin ihana,ratsastelin sillä aramarassa :) onko elmalla muuten vielä sitä yskää?muistan kun se köhi aivan hirveästi aramarassa.elmalle rapsutuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elmalla ei oo täällä ollut yskää ollenkaan, kun täällä on kuivikkeena purua :) luultavasti siis aramarassa käytetty turve aiheutti yskän. Rapsutukset menee perille! :)

      Poista