24. tammikuuta 2014

137. Tunnilla

Olin siis Reetan tunnilla keskiviikkona Elman kanssa. Tunnilla teimme aika rauhallisia tehtäviä, koska muutama heppa vähän villiinty pakkasesta :D Elma ei villiintynyt onneksi pikkuponien kanssa.

Aloitettiin verkkaamalla päätyihin ympyrät ravissa. Tämän jälkeen aloitettiin väistättämään heppoja lävistäjillä käynnissä. Elma ei oikein alkuun meinannut väistää, mutta lopulta kun sitä vähän kovempaa pyysi väistämään, niin tulihan sieltä ihan hyvääkin pätkää!

Tässä välissä siirrettiin harjoitusraviin ja vähän aikaa siinä ravattiin, kunnes alotettiin väistättämään ravissa pitkillä sivuilla. Itse tuossa kohtaa olin vähän väsynyt, niin kävelin tuon tehtävän ajan pitkin ohjin. Loppuun laukattiin pieniä pätkiä, esim. L:stä R:ään laukkaa ja sitten käyntiin, C:stä laukkaa taas eteenpäin jne. Elma nosti laukat nätisti ja siirtymisetkin sujuivat tosi hyvin.

Viimeiseksi olikin loppuravit ja taluttelua, sitten hepo pääsi lämpöiseen talliin syömään heiniään :)


Pahoittelen laatua...


Tosiaan tuollaisen takin sain (: On sopivan lämpöinen ratsastaessa!


Huomenna Elmalla on hieronta päivällä, joten se saa vapaan rentoutumiseen. Tänään Heli käy ratsastamassa ponin, kun mennään äitin kanssa kynttiläkutsuille illalla. Sunnuntaina on luvassa sitten todella rento ja kevyt liikutus ilmansatulaa :)

Ja tosiaan muuhun elämään liittyen eilen alkoi mulla koeviikko, joten siihenkin pitäisi lukea ja tehdä muutama kirjallinen tehtävä..onneksi kuitenkin mulla on vaan kolme koetta tulossa ens viikolla!

Mutta nyt meen laittaa ruokaa loppuun ja valmistautuu kutsuille, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti