29. tammikuuta 2014

138. Paljon kuulumisia

Elmalla oli se hieronta siis lauantaina ja oltiinkin koko päivä tallilla sen takia. Ensin hieroja kävi ponin selässä ja alkoi vasta tämän jälkeen hieromaan ponia. Elma tykkäs ihan älyttömän paljon hieronnasta, tosin välillä kun kaviokoukuilla vähän raavittiin sen selkää, että saataisiin heppa kokoamaan itsensä, tuli kivat pukit.. Vitsit kun olisitte nähneet sen ilmeet hieronnassa, ne oli niin rentoja ja hassuja :D Valitettavasti en kuvia räpsinyt yhtään, vaikka kamerakin oli mukana..

Sunnuntaina ei mentykkään tallille, kun mun piti lukea matikan ja ruotsin kokeisiin. Heli meni sen sijaan Elmalla kevyesti.

Maanantaina mulla oli perustunti ja mentiin puomeja ja pikkuesteitä. Hyppäsin Elman kanssa vaan ihan muutaman kerran sellaista innaria, jossa esteet oli ihan tosi pieninä ristikkoina. Ponilla nimittäin oli hieman (lue: paljon) virtaa ja en siksi viitsinyt hypätä enempää. Pitäisi useammin sillä nyt mennä ihan vaikka pelkkiä puomeja, ettei se innostuisi noista pikkuesteistä noin paljoa.

Eilen kävinkin jo päivällä ratsastamassa ponin, kun aamulla oli vain yksi koe, jonka jälkeen päästiin kotiin. Elma meni ihan super hienosti, iskälläkin olisi ollut kamera mukana, mutta siinä ei ollutkaan akkua..Harmillista! Tehtiin kuitenkin pitkä alkuverkka, jonka jälkeen odotustehtäviä. Tehtiin siis ravin sisäisiä siirtymisiä keski-ympyrällä. Sain Elmalle kivan tahdikkaan ravin, josta aloin lisäämään. Tuli tosi hyviä keskiravin pätkiä! Ja niistä poni hidastikin hyvin normaaliraviin ja vähän pienempään. Olen ylpeä ponista! :) Reilun tunnin ratsastuksen jälkeen poni olikin ihan hiestä märkä ja uupunut. Vaahtoakin oli suussa kiitettävästi. Saipahan tehdä töitä ja tänään poni viettääkin vapaapäivää! :)


Puhelinlaatu pimeässä tallissa...


Kyllikki <3


Isot korvat :)




Pahoittelen tätä ulkoasua, banneri on väliaikainen ja taustakin tulee vaihtamaan väriä tässä vielä..Tarvisin vaan kivan bannerin, eli jos joku haluaa sellaisen mulle tehdä niin saa! :) Kuvia löytyy blogista ja valmiin bannerin voi lähettää osoitteeseen lyydis@gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti