11. marraskuuta 2013

117. Innostunut heppa

Nyt en olekaan vähään aikaan tänne kuulumisiani kirjoitellutkaan, mutten kyllä ole tallilla monesti käynytkään tällä viikolla. Keskiviikkona ratsastin Elman kevyesti kentällä, noin 45 minuuttia, mutta siitä ei ole mitään materiaalia, koska ulkona oli jo niin pimeää. Tehtiin kumminkin ympyrällä töitä kokoajan tarkoituksena saada poni pohkeen ympärille, joka lopulta onnistuikin ihan mukavasti.

Perjantaina meninkin sitten ilman satulaa, tarkoituksena mennä ihan kevyesti, mutta toisin kävi. Elma oli nimittäin niin hyvä ratsastaa, että vetäsinkin siinä kunnon treenit. Ratsastin ehkä 1½-2 tuntia. Taivuttelin ponia paljon ja mentiin kaikki askellajit läpi. Vähän kokeiltiin myös pohkeenväistöä käynnissä toiseen suuntaan. Elma oli erittäin hyvä koko ratsastuksen ajan!

Sunnuntaina kävin ratsastamassa taas ponin ja ajattelin tällä kertaa mennä vähän puomeja. Ei ollakkaan pitkään aikaan niitä menty, ja huomasinkin ponissa olevan ylimääräistä energiaa, kun alettiin tulee laukassa puomeja..:D Sai oikein kunnolla pidätellä että raketti ei lähtisi lentoon! Oli kyllä kiva huomata, että ponista löytyy energiaa, ollaan siis menossa parempaan suuntaan ton jalan kanssa! :) Loppuun vähän kuvia eiliseltä!


Kävin lauantaina kampaajalla, niin nyt on taas kirkas pinkki väri hiuksissa!
















Nyt jatkan lukupäiväkirjan kirjoittamista ja sitten menenkin nukkumaan, huomenna on rankka päivä, ensin koulussa klo 8.15-15.50 ja sen jälkeen ratsastustunti klo 19...Saa nähdä mitä tuostakin tulee!


2 kommenttia:

  1. mm elma oli viime torstaina meiän este/puomi tunnilla tai siis sinä päivänä kahdella samanlaisella tunnilla se oli sillokin todella pirteä ja ns"raketti" se teki pukkejakin kummallekkin ratsastajalle ainakin yli viis. ite menin titaanil :D T.katja
    ps.en jaksanu kirjautuu sisää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Sanna kertokin jo :D ihmettelen vaan tota pukittelua kun Se ei ikinä pukittele yleensä. Paitsi jos joku antaa liikaa pohjetta..

      Poista