4. marraskuuta 2013

116. Huonosti menneet koulukisat

Otsikostakin pystytte jo päättelemään että meidän eiliset kisat ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Elman takajalka oli taas kipeä, sillälailla että sen huomasi heti ravissa..Puntuksen kanssa taas rata muuten meni tosi hyvin ainakin mielestäni, lukuunottamatta laukkaa, jonka se rikkoi ja ei meinannut nostaa uudelleen ja peruutusta, jota ei suostunut menemään kuin kaksi askelta..Eikä tilannetta helpottanut yhtään se, että tuomari oli ihan älyttömän tiukka!



Eniten mua nauratti, kun katsoin arvostelupapereita Puntuksen osalta. Kommenttina alhaalla luki "Lyhyet askeleet" öö ratsastin siis russponilla jolla on luonnostaan ponin askeleet ei hevosen :D No, mutta ens kerralla sitten ehkä paremmin, jos vaikka menis yhdellä hepalla ja harjottelis paljon + Elma pitää silloin olla kunnossa, eikä kipeä. 

Prosentteja radoista en tänne edes kehtaa laittaa, kun ne on surkeimmat mitä ikinä koskaan olen koulukisoista saanut. Tällaisesta arvostelusta vaan masentuu, toivottavasti ensi kerralla kisoissa olisi kiltimpi tuomari! (: Loppuun kuvia kisapäivästä.


Puntukselle lettiä väsäämässä (:


Verkkaan--> joka sitten venyikin ainakin puoli tuntia...


Hehe söpö poni <3




Osaisimpa pitää suuni kiinni ratsastaessa...


Missä katse? Mutta Puntus <3




Sitten olikin Elman vuoro!




Pahoittelen kuvien laatua, mutta Elmaa verkatessani alkoi olla jo pimeää.




Tällaisiin tunnelmiin päättyy tämä postaus, toivottavasti ei ollut liian negatiivista. Keskiviikkona menen tallille seuraavan kerran liikuttamaan Elman ihan kevyesti ilmansatulaa! (: Nyt lähden tästä lukemaan kirjaa, josta torstaina koulussa teemme arvostelut. Moikka! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti