26. syyskuuta 2013

105. Laukka katosi johonkin

Moikka! (:

Mulla oli siis eilen se estevalmennus ja meni ihan ok, lukuun ottamatta sitä, että Elman laukka ei pyörinyt..Mutta siitä kohta lisää, tähän väliin ihan minivideo maanantain (23.9.) tunnilta, jossa mentiin erilaisia tehtäviä puomien kanssa.






Takaisin sitten siihen valmennukseen. Elma oli jo alkuverkassa tosi oudon tuntunen ratsastaa ja ihmettelinkin kovasti että mikä on, kun se on ollut niin pitkään tosi hyvä ratsastaa. Sanoin asiasta valmentajallekin ja hän katsoikin meidän menoa, mutta ei oikein nähnyt mitään, paitsi laukka oli "kulmikasta" ja se ei pyörinyt yhtään niin hyvin kuin ennen.

Aloitettiin siinä hypyt kavaletille, ihan ok. Sen jälkeen piti hypätä pieni ristikko, tälle alkoi jo ongelmat. Elma hyppäsi ihan oudosti, joko liian kaukaa tai läheltä, en muista kummin se oli. Menin pari kertaa ristikon tuon jälkeen vielä ja meni ok.




Ristikon jälkeen tultiin kavalettia pitkällä sivulla, jonka alla oli vesimatto. Ekalla kerralla tuli huono hyppy, muilla kerroilla paremmin. Plää, en jaksais kirjoittaa muista hypyistä, mutta varmaan kuitenkin haluatte kuulla niistäkin. Siis ton jälkeen (luultavasti jälkeen) hypättiin sellanen suhteutettu linja okseri - pysty. Tosin meille laittettiin okseri ihmeelliseksi ristikko-pysty-sekoituksesi :D Ekalla kerralla linjakin tuli huonosti, mutta toisella kerralla tosi hyvin, paitsi Elmalla meinas loppua laukka kesken...




Lopuksi kun muut hyppäsivät rataa, me Elman kanssa hypättiin vaan toinen suhteutettu, pysty - ristikko. Se meni heti ekalla kerralla hyvin. Valmennuksesta jäi huonot fiilikset, koska Elma on nyt jotenkin kipeä, kun ei ollut normaali itsensä..:/ Ensi viikolla onneksi ell, joten silloin saadaan tietää mikä sitä vaivaa.




En osannut rajata kuvia, kun laitan nää iskän vaikealta macbookilta :D








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti