23. syyskuuta 2013

104. Kertoilua tunnista ja tulevaa tietoa

Moikka pitkästä aikaa! :)

Nää selitykset on aina ihan samoja vanhoja, miksen ole päässyt kirjoittelemaan tänne blogiin, nimittäin koulu..Onneksi nyt tällä viikolla (ei joka päivä!) on vähän paremmin aikaa päivitellä blogia, koska mulla on tosi rento koeviikko edessä. Huominenkin on täysin vapaa, ja aijonkin viettää päivän tallilla. Ehkä jopa jonkinlaista videopostausta? ;)

Olen nyt käynyt ratsastamassa viime viikolla perjantaina, menin ilmansatulaa oikeesti melkein maailman kovimman treenin! :D Ratsastin siis alkuun ihan itsenäisesti verkan, mutta sitten ajattelin mennä puolessa välissä Ninnin tunnille, joka oli todella hyvä ja rankka.

Tehtiin kaikissa askellajeissa avoja ja sulkuja. Meillehän noi sulut on vielä aika vaikeita, kun niitä ei olla tehty paljon, ehkä max. 3 kertaa aikaisemmin? Hyvin kuitenkin meni (mun eka ilmansatulaa tunti!) Elma oli hyvin kuulolla, mutta välillä meni vaan vähän liian kovaa :D Nyt ei oikeestaan oo julkaisukelpoista videoo, koska maneesissa ei ollut valoja ja oli pimeää. Katsotaan tulisko tästä päivästä, kun meillä on puomitunti! (:


Tässä nyt joku vanhempi kuva, kun Elma oli vielä Aramaralla.
 
 
Keskiviikkona olisi luvassa Henkan estevalmennus sitten (:
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti