28. syyskuuta 2013

106. Kevyttä liikutusta + ostoksia

Olin ratsastamassa siis ihan kevyesti Elmalla eilen perjantaina. Tehtiin paljon taivutuksia käynnissä ja otettiin muutamat ravipätkät ympyrällä. Sen rankemmin ei mentykkään, johtuen keskiviikkoisesta. Tänään kuitenkin Sanna (ratsastuksenopettaja) oli ratsastanut Elmalla, ja se kuulemma liikkui puhtaasti ja laukka pyöri eteenpäin, hyvä niin! Kuitenkin näytetään eläinlääkärille heposta ensi viikolla.


Fiilikset perjantain ratsastuksen jälkeen (:


Tänään käytiin vähän shoppailemassa heppajuttuja Horzella ja Kärkkäisellä. Tarkoituksena siis oli ostaa Elmalle sadeloimi, kun se oli palellut muutama päivä sitten ulkona sateessa. Löydettiinkin etsimämme ja vähän muutakin! Alapuolella ostokset tällä kertaa kuvina, koska meni kynttiläkutsuilla niin myöhään, etten jaksanut enää tehdä videota ostoksista.


Horze Avalance-sadeloimi fleecevuorella, 100€, Horze. Täältä näet loimen hevosen päällä.


Pharma Mane & Tail - hännän ja harjan selvitysaine, 14€, Horze.


Kumiohjat, 16€, Horze. Huomasin kyllä just, että noi on pony-kokoa...




Roeckl Meredith Michaels-Beerbaum -hanskat, 35€, Horze. Mun ekat rökkelit, saa nähä miten toimii! (:


Loppuun muutama kuva musta, heh :D




Ei oo enää pinkit noi mun latvat, mutta ihan kivat kuitenkin (:


2 kommenttia:

  1. tänää laitettiin marleenan kanssa elma kuntoon sannalle nii sit sen jälkee ku sanna ratsati nii pestii sit marleenan kanssa ne siniset jalkasuojat et sulle on sit siniset suojat puhtaat ku suraavan kerran käytät :) me on sit siin suoja telinees kuivumassa
    T.katja

    VastaaPoista