15. syyskuuta 2013

103. Täydellinen heppa!

Moikka taas! Nyt tää viikko on ollut todella huono millekkään, oon siis ollu tiistaista asti kotona kipeenä...onneks olo on nyt jo vähän helpottunu, niin oon päässyt pari kertaa hepan selkäänkin :)
 
 
Perjantaina ajatuksena oli vaan mennä putsaamaan varusteita, kun elman vuokraaja ratsasti. No, kokeilin sitten itekkin ratsastaa ja ihan hyvin se meni. Tehtiin paljon askeleenpidennyksiä ravissa ja ympyröitä kaikissa askellajeissa. Elma toimi tosi hyvin! Taitaa siitä perjantaiselta olla materiaaliakin, mutta se on niin vaikeasti taas äitin puhelimessa, että saa nähdä saanko sitä tänne.

Lauantaina olikin vakituinen tunti, josta tosin myöhästyin ihan mukavasti...onneksi kuitenkin kerkesin jotenkin mukaan ja tunti menikin super hyvin!

Tehtiin aluksi kevyessäravissa pääty-ympyrät, jonka jälkeen siirrettiin käyntiin ja pitkillä sivuilla väistettiin loivasti. Ravit meni hyvin, mutta väistöissä on parantamisen varaa vielä.


 
 
Seuraavaksi alettiin tulemaan pääty-ympyrät laukassa ja pitkät sivut harjoitusravissa väistäen samalla samanlailla kuin käynnissäkin. Laukat suju hyvin, mutta tila meinas loppua kesken, kun olis pitänyt alkaa väistättämään..
 
 
 
 
Tämän laukkatehtävän kohdalla Elma alkoi innostumaan vähän liikaa ja päättikin sitten mennä satasta koko lopputunnin...Onneksi ihan loppuraveissa Sanna otti mut keskiympyrälle ja tehtiin paljon ravi-käynti-siirtymisiä molempiin suuntiin. Silloin Elma alkoi toimimaan kuin mikäkin kouluratsu! Tähän olikin sitten hyvä lopettaa tunti :)
 
 
Elman hieno satulahuopa :)
 
 
Kuvassa näkyy mun uudet hiukset (jos näkyy teille, kuva on aika huonolaatuinen).
 
 
Loppuun videokooste eiliseltä tunnilta.






Pahoittelen kuvien ja videoiden laatua, ne on otettu puhelimella.

2 kommenttia: