5. toukokuuta 2015

221. Jälleen poneilua



Olin eilen taas ratsastamassa Friidalla. Mentiin kentällä ja taivuteltiin paljon, sen verran poni on nimittäin jumissa. Tehtiin verkan jälkeen kolmikaarista käynnissä, siinä poni taipui tosi hyvin. Pitkällä sivulla siirryttiin raviin ja ravattiin se kokonaan. Päädyssä taas siirryttiin käyntiin. Sai edelleen pyytää Friidaa kulkemaan kunnolla eteen..:D






Kolmikaarisen jälkeen käveltiin hetken aikaa keskiympyrällä yrittäen saada poni sisäpohkeen ympärille. Helpommin sanottu kuin tehty! Sai tehdä kunnolla töitä, että sain ponin kulkemaan oikein. Kyllä se sitten meni monien taivuttelujen jälkeen sillälailla miten halusin. Mentiin vähän harjoitusravia myös ympyrällä. 




Loppuun otettiin vielä laukkaa ympyrällä molempiin suuntiin. Laukka nousi hyvin ja pyöri eteen, tällä kertaa paremmin kuin viimeksi. Se oli jotenkin pyöreämpää ja Friidakin liikkui paremmassa muodossa. Laukan jälkeen otettiin vielä loppuravit ja -käynnit. Sitten poni pääsikin karsinaan lepäilemään :)







Tähän vielä, että siis vuokraan nyt Friidaa kaksi kertaa viikossa ja käyn tiistain tunnilla :) Ensi viikolla tulossa isoja muutoksia blogiin ja vähän huonompia uutisia muutenkin...:( Mutta nautitaan nyt siitä mitä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti