25. huhtikuuta 2015

219. Unelmaponi

Tänään pääsin taas Friidalla ratsastamaan ja voi että miten hauskaa meillä olikaan! :) Mentiin ihan perusjuttuja, mutta tällä kertaa poni kuunteli oikein mukavasti ja saatiin hyviä pätkiä paljon. Viime kerralla nimittäin tuuli niin kamalasti, että ratsastus meni vaan oikeastaan ponin rauhoitteluun..Laukattiinkin enemmän kuin koskaan ennen ja laukkasi tosi nätisti, ei merkkiäkään pukittelusta jota se pienemmille ratsastajille saattaa tehdä.






Ravissa sai tehdä aluksi töitä kunnolla, että sai sen etenemään kunnolla. Sainkin raviin mukavan tahdin ja Friidakin alkoi liikkumaan kivassa muodossa :) Tänään oikeestaan ekaa kertaa sain ponin menemään kunnolla ja siihen varmasti vaikutti sekin, että laukkasin aika paljon edelliskertoihin verrattuna. 










En voi kyllä kylliksi kehua tuota ponia, on se vaan niin ihana :) <3 Vaikka onkin laiska kuin mikä :'D Mutta mähän oon ratsastanut aikoinaan kuusi vuotta itsepäisellä ja laiskalla shetlanninponilla, kokemusta siis löytyy ;)







2 kommenttia:

  1. Ui ku se on söpö 😍 Mä tosiaan tipuin Friidalta silloin ekoilla kerroilla ku menin sillä.. Tipuin sillä yhellä tunnilla neljä kertaa peräkkäin, koska Friida heitteli vähä pukkeja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä :) oho, aika monta kertaa :o oikea poni :D

      Poista