10. maaliskuuta 2015

211. On mulla vaan hieno hevonen!



Sunnuntaina oltiin sitten ratsastamassa. Mentiin tallille aika aikaisin ja suunnattiin laittamaan ponia ratsastuskuntoon. Samaan aikaan meidän kanssa maneesiin tuli pienen pieni raviponi kärryjen kanssa. Elma ihmetteli kovasti, mikä ihme tuo on :D kun se on nähnyt hevosia ajettavan vain radalla, ei maneesissa. 


Tällainen poniporukka siellä siis meni :)


Elman kanssa tehtiin paljon ympyröitä ja muutama kolmikaarinen kiemuraura. Tarkoituksena oli saada heppa taipumaan hyvin. Alkuun käynti oli tosi tahmeaa, mutta kun vaihdettiin suuntaa, vauhti kiihtyi vain käynnissä. En tiedä minkä takia..Ravissa poni liikkui tosi hyvin ja laukkakin pyöri paremmin kuin ennen. 










Loppuun testattiin vielä yhtä juttua, mitä tehtiin Aramaran yksityistunnilla. Eli siis takajalkojen mukaanottamista raipan avulla. Mentiin siis kevyttäravia ympyrällä ja aina välillä ylöskevennyksessä pieni näpäytys taakse. Tää muuten toimi Elmankin kanssa! Tuli heti parempia pätkiä ja tuntui hevonen lyhenevän hieman :) Poni oli sunnuntaina kyllä taas ihan super! Ei mitään ongelmia :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti