5. lokakuuta 2014

189. Puomeja ja koulua

Moikka!

Oottekin varmaan jo odotelleet uutta postausta, ja nyt se vihdoin tulee! Tää saattaa olla tosiaan vähän sekava, muttei anneta sen häiritä. 

Alkuun laitan videon joltain vanhalta puomitunnilta, aikaa en siis muista milloin se oli.. Muistan kuitenkin sen, että tunti meni aika hyvin. 




Viime estevalmennus oli 24.9. keskiviikkona. Menin sinne normaalisti, mutta jouduinkin lopettamaan valkan kesken omasta huonosta olosta johtuen. Siksi sieltä on vain vähän kuvia ja kaikki puomeilta. Lopetin ennen ekoja hyppyjä koko homman, mutta päästiin kuitenkin menemään vähän puomeja ja muuta työskentelyä. Ensi kerralla tehdäänkin niin, että Ella menee valkkaan Elmalla ja minä olen katsomon puolella :) Ei tarvi sitten jännittää ja stressata, se nimittäin on mulle tällä hetkellä pahinta.










Eilen olin ratsastamassa itsenäisesti. Tein kunnon jumpan ponin kanssa; mentiin eka väistöjä käynnissä sekä ravissa ja sitten avoja myös molemmissa askellajeissa. Elma tuntui heti alkuun jo todella rennolta ja hyvältä. Varmaan ollut ikävä mua, kun yritti niin tosissaan ja halusi olla miellyttämishaluinen :) Laukattiin kanssa, tosin tällä kertaa suoralla. Yleensähän me laukataan vaan ympyröillä, mutta välillä näin. Oli kyllä tosi mukava ratsastaa eilen, poni oli vaan niin hyvä! <3





Ensi viikko onkin oikein kunnon talliviikko pitkään aikaan!

Maanantai: Minä ratsastan (tunti)
Tiistai: Äiti ratsastaa (tunti)
Keskiviikko: Itsenäisesti hyppyjä
Torstai: Elma on tunnilla (itse ei olla paikalla)
Perjantai: Vuokraaja ratsastaa
Lauantai: Hieronta
Sunnuntai: Kouluvalmennus

Itse ei olla siis paikalla torstaina ja perjantaina, tarkoituksena ois mennä torstaina Cxworx:iin ja perjantaina kahvakuulaan (; noi on siis ryhmäliikuntatunteja Orimattilan Alfamoverissa.

8 kommenttia:

  1. Näyttää mukavan reippaalta menolta. :) Me hissutellaan kyllä Tahvon kanssa niin hitaasti.. Laukassa on ollut pukkiongelmaa enkä uskalla raippaa käyttää, ettei taas tule pukkeja.

    Löysin blogisi juuri äsken ja taidanpas lukea muitakin postauksia. :) Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meidän meno on aika reipasta :) kiva juttu, sinulle myös hyvää syksyä! :)

      Poista
  2. Kivan näköstä menoa! Sulla on tosi nätti suokki! :)


    - Mimmi

    VastaaPoista
  3. Milloin tulis taas postausta?

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Ihan rauhassa, kohta tulee jos vaan saadaan kuvaongelmat selätettyä (;

      Poista