13. toukokuuta 2014

171. Pieni postaus

Tässä tulis pikkuinen postaus maanantain ratsastelusta ja lisänä vähän kuulumisia. Ratsasteltiin maanantaina siis aika kevyesti, tosin harjoteltiin vastalaukkoja ja pohkeenväistöjä. Vastalaukat meni tosi hyvin, mutta samaa ei voi väistöistä sanoa..tai no, käynnissä ne meni hyvin, mutta sitten kun yritettiin niitä ravissa tehdä, heppa hermostui ja ei tullut mitään..

Ravattiin välissä vähän ympyrällä ja siitä jatkettiin vastalaukoilla. Ennen laukan nostoa väistätin vähän keskelle ja siitä nostin vastalaukan. Tällä tavalla Elman saa laukkaamaan eri laukkaa kuin yleensä. Laukkojen jälkeen oltin loppuravit ja -käynnit. Poni oli osittain hieno, mutta silti olin tyytyväinen ratsastukseen :)

Muuten ennen ratsastusta syötettiin ponille vihreää, kun ne varmaan pääsee laitumelle jo 25 pvä. Epäillään äitin kanssa, että Elmalla olisi jonkinlaista piikkiä suussa, kun se on oikealle niin vaikea ratsastaa ja sille ei oikein kaura maistu...Onneksi se raspataan torstaina. Ja sitten lisää vähän huonompia uutisia; estekisoja ei olekaan lauantaina, kun osallistujia ei ole tarpeeksi. No, onneksi noita kisojakin tulee tietyn ajan välein. Harjoitellaan kuitenkin tänään radan ratsastamista erikoisesteiden kera ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti