5. joulukuuta 2013

125. Jaksamattomuutta

Tässä on nyt aivan turha postaus, mutta kai on välillä kerrottava mitä meille kuuluu.. Tosiaan olin maanantaina tunnilla, jonka jouduin lopettamaan kesken kaiken, kun ei vaan jaksanut edes keventää..Hevonen oli kyllä tosi hyvä ja kerettiinkin menemään kavalettia ravissa. Tunti ois siis ollut puomi/este, oltais hypätty jumppista. Harmittaa, etten vaan kertakaikkisesti jaksanut olla! :(

Eilen kävin pikaisesti illalla liikuttamassa Elman ihan kevyesti ilmansatulaa. Siksi ratsastin ihan kevyesti, koska mulla oli ollut koko päivän tajuton migreeni päällä, joka vielä jatkui tallillakin..Hirveän huono tuuri mulla ollut hevostelun kanssa tällä viikolla! Jouduin nyt perumaan sunnuntaina olevan kouluvalmennuksen, kun tulin siihen tulokseen, etten saa valkasta mitään irti, jos en edes jaksa ratsastaa.

Huomenna kuitenkin lähdetään aikaisin tallille ja kuvataan vähän joulukuvia talvisissa maisemissa! (: Niitä saatte sitten nähdä lähempänä joulua, ehkä muutama ilmestyy tänne jo huomenna maistiaisiksi (; Mutta nyt menen syömään ja sen jälkeen intialaiseen päähierontaan!


Kuva viime talvelta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti