1. joulukuuta 2013

124. Perus ratsastuskuulumiset

Eilisestä tosiaan lupasin kirjoittaa, kun kävin Elmalla ratsastelemassa. Mentiin tallille iltapäivästä ja oltiin menossa maneesiin, mutta tultiinkin vähän huonoon aikaan, nimittäin käynnissä oli juuri pikkujoulut. No, ooteltiin siinä kentällä kävellen jotain 20 minuuttia ja sitten onneksi päästiin maneesiin, tosin ihan valkoisina :D Luulin siis että pikkujoulut olis vasta illalla, hups..Elmalle oli muodostunut jo kivat tilsat, joten ne siinä ensin poistin ja vasta sen jälkeen selkään.




Tehtiin ponin kanssa taas paljon ympyröitä ja yritettiin saada koko ratsastuksen ajaksi hyvä tahti ja muoto. Aika yksipuolisia nää meidän ratsastukset nykyään, kun aika tuppaa loppumaan kesken...Nytkin nimittäin oli pieni kiire kotiin illaksi syömään ja muutenkin rentoutumaan.




Tällä kertaa kaikki askellajit oli tosi hallittuja ja hyviä. Alaturparemmi on paras kyllä ton ponin kanssa! Ei huomannut yhtään, että sillä ois ollu ylimäärästä virtaa, joka on siis tosi hyvä juttu. Kun sillä on sitä riittänyt ihan liikaa viime aikoina.












Valitettavasti tänne blogiin ei nyt tule joulukalenteria, koska en itse pääse koneelle todellakaan joka päivä koulun ja hevosen takia. Kuitenkin blogiin on tulossa muutama erikoispostaus joulukuun aikana ja viimeistään joulu-aattona tulee todella jouluinen postaus (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti