28. marraskuuta 2013

122. Koeviikko takana

Niin kuin otsikostakin jo näette, mulla oli tänään koeviikon vikat kokeet. Eli nyt voi taas jonkin aikaa ottaa rennosti (: Toivotaan vaan, että kaikki kokeet menis lävite, siitä nimittäin en ole ihan varma..




Ootan joulua jo tosi paljon, ja varsinkin lunta, tulis jo! Täällä on niin älyttömän pimeetä ja kylmää, hyr! Pakkaskeleillä ei ihan näin hyytävän tuntuista ole, vaikka oikeasti on. Käytiin Elmallekin ostamassa yksi jouluun liittyvä vaatekappale, saatte nähdä sen sitten jossain vaiheessa joulua täällä blogissa! (:


Mun joulukalenteri, namnam!


Huomenna alkaakin jo uusi jakso, luvassa on ainakin ruotsia, venäjää, kuvista ja kemiaa. Päivätkin on ihan siedettävän pituisia, yleisimmin kahdeksasta puoli kolmeen. 




Tallille ois tarkoitus mennä ainakin lauantaina ja sunnuntaina, huomisesta en vielä tiedä, että saanko kyytiä sinne. Jos saan kyydin niin menen huomennakin. Ostettiin Elmalle alaturparemmi, täytyy kattoa jos se estäisi hurjaa vauhtia ja pientä vastustelua..:) Mutta nyt menen katsomaan telkkaria ja laiskottelemaan! :D


Tällasen nimikyltin askartelin äsken ponille c:


Ah villasukat <3


Mun työnurkka, eiks ookkin aika kivan näkönen?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti