26. marraskuuta 2013

121. Jonna Aaltosen kouluvalmennus

Sunnuntaina oli siis Jonna Aaltosen kouluvalmennus. Täytyy jo näin etukäteen sanoa, että kyseessä oli tosi hyvä valmentaja! :)

Valmennuksessa tehtiin ihan perusasioita, paljon ympyrätyöskentelyä ja siirtymisiä. Aloitettiin valmennus kuitenkin alkuverkalla, jossa teimme kevyessä ravissa isot ympyrät päätyihin. Huomasi jo alusta alkaen, että Elmalla oli hieman virtaa..Johtuu varmaan siitä, että oli ekat pakkaset sinä päivänä. No, verryttelyn jälkeen tultiin pitkille sivuille aina muutama voltti harjoitusravissa, jossa olikin tekemistä. Poni vaan kaahotti ja kadotti välillä ravin tahdinkin, onneksi loppua kohti jo vähän parani ja tahti säilyi parempana.

Tämän jälkeen siirryttiin kaikki yhdelle pääty-ympyrälle, millä tehtiin paljon siirtymisiä ravista käyntiin ja käynnistä raviin. Toi tehtävä teki Elmalle ihan hyvää, kun se meni koko ajan niin kovaa eteenpäin. Saatiin hyviä siirtymisiä ja poni meni pätkittäin ihan mukavasti.

Viimeiseksi laukattiin pääty-ympyrällä. Laukat meni parhaiten koko valmennuksessa, niin kuin yleensäkin. Nostot oli onnistuneita ja laukka pyöri kivasti eteenpäin. Kokonaisuudessaan valmennuksessa tehtiin kaikkea hyödyllistä Elmaa ajatellen; siirtymisiä siis. Loppuun vielä loppuravit, joissa saikin sitten ihan kunnolla pidätellä ja keventää oikein hitaasti :D


Valitan ettei kaikissa videonpätkissä ole ääniä, mutta taustalla ois kuulunu muutakin kuin valmentajan puhetta..







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti