15. tammikuuta 2013

8. Valmennusta


Sunnuntai:

Sunnuntaina oli Heidi Huurinaisen valmennus. Aloitettiin itsenäisellä verryttelyllä, menin paljon ympyröitä ravissa ja muissa askellajeissa. Siinä sain neuvojakin, mitä pitäisi Elman kanssa tehdä. Eli mun piti liikutella kokoajan sormia ja samalla muistaa pitää lantiota enemmän sisäpuolella, että olisin keskellä hevosta.


tallissa


Alettiin siinä verkan jälkeen tekemään pohkeenväistöjä ravissa. Mentiin eka kerta käynnissä ja sitten siirryttiin tekemään tehtävää harjoitusravissa. Elma meni tosi hyvin, yllätyin siitä itsekin! Nimittäin hepo ei oo ikinä keskittynyt noin hyvin raviväistöihin. 


loppuravit


Väistöjen jälkeen alotettiin laukka-tehtävä. Nostettiin laukka pitkänsivun toisesta kirjaimesta ja laukattiin C:n tai L:n asti ja siitä siirrettiin harjoitusraviin. Ravattiin kulman lävite ja nostettiin laukka taas toisesta kirjaimesta.  Laukannostot onnistui hyvin, mutta raviinsiirtymiset oli haastavia. Elman tahti meni ihan sekaisin ja ei meinannut ollenkaan siirtyä raviin, joten jouduin siinä tekemään ympyrän ja keventämään.

Valkka oli tosi rankka, Elmakin oli ihan hiestä märkä sen jälkeen! Valmentaja oli tosi hyvä :)







Maanantai:

Eilen kävin ratsastamassa tosi kevyesti, jotain 30 minuuttia työskentelin Elman kanssa. Tehtiin ympyröitä, kolmikaarista ja muutama voltti. Laukattiin myös molempiin suuntiin. Lopetin sitten siihen, kun Elma meni pyöreemmäksi. Ei oo valitettavasti kuvia ja muutenkin aika lyhyt postaus...

2 kommenttia:

  1. Ihana tää blogin tausta! <3
    Ja psst! mulla on menossa blogissa just 30€ lahjakortin arvontaa, käy ihmeessä osallistumassa! :)
    http://mmilya.blogspot.fi/2013/01/a-r-v-o-n-t-30-lahjakortti.html

    VastaaPoista