9. tammikuuta 2013

5. Päivittelyä

Sunnuntai:

Sunnuntaina olin Reetan tunnilla. Tunnilla mentiin paljon ympyröitä, etu- ja takaosakäännöksiä ja laukkaa myöskin.

Tulin itse jo maneesiin puoli kolme verryttelemään Elmaa. Siinä ravailtiin paljon, suurin osa ympyröillä asetellen ja taivutellen + hidastaen. Verryttelin myös kolmikaarisella.

Reetta tuli siinä joskus kolmen aikaan ja aloitettiin tunti. Ekaksi mentiin käynnissä voltteja ja ympyröitä. Sen jälkeen ravissa ympyröitä. Aloitettiin vähän ajan päästä etuosakäännökset. Käännettiin pitkältä sivulta keskihalkaisijalle, niin kuin kaartoon, ja siitä sitten tehtiin käännös. Aluksi tää oli tosi vaikeeta, mutta se alko onneks jotenkin sujumaan sitten lopuksi. Tehtiin vielä takaosakäännöksiä.

Käännöksien jälkeen käännettiin samanlailla keskihalkaisijalle, mutta siitä nostettiinkiin laukka. Tehtiin joka kerta tehtävä erisuuntaan. Elma nosti laukan tosi hyvin, niin kuin aina. Lopuksi ravailtiin loppuravit, ja siinä Elma alkoi kantamaan häntäänsä ja käyttämään takajalkojaan. Se meni taas niin upeesti, voi olla siihen tyytyväinen! (: Kuvia ei valitettavasti ole :(


kesältä 2012



Maanantai:

Maanantaina oli team-tunti. Mentiin ympyröillä paljon. Apua nyt en kyllä muista kaikkea mitä tehtiin! :D No mutta mentiin vastalaukkoja ja asetettiin ulospäin. Me ei menty Elman kanssa vastalaukkoja, koska ne oli liian vaikeita, kun mentiin ympyrällä. 

Mentiin tuota tehtävää ennen harjoitusravia pääty-ympyrällä ja silloin piti asettaa ulospäin. Ympyrän jälkeen laukattiin pitkäsivu. 

Lopuksi taas sain opetusta Elman hiljentämiseen ja tälläiseen, siis vähän apua että saisin sen kulkemaan pyöreänä. Kuvia ei taaskaan ole :( mutta videoo on, kunhan vaan saan niitä äidiltä! (:


syksyltä 2012, kun hyppäsin ekaa kertaa tauon jälkeen, Asta <3



Nyt en ole varma milloin tulee seuraavaksi postausta, koska olen kipeänä :( kuumetta ja kurkku kipeä.. Yritän päästä kuitenkin sunnuntain kouluvalmennukseen! (:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti