30. joulukuuta 2012

3. Lauantai & sunnuntai

Tässä vähän kuulumisia (:

Lauantai:

Mentiin tallille joskus kahden aikoihin ja haettiin heppa ulkoa. Laitettiin se valmiiksi ja mentiin maneesiin ratsastamaan. Siellä oli onneksi muitakin ratsastamassa, joten ei kellään ollut epävarma olo.

Menin siinä taas kerran ihan perusjuttuja ympyröitä ja siirtymisiä. Elma oli selvästi paljon rennompi kuin perjantaina. Meni vieläkin kovaa, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Kuvia tai videota ei lauantailta ole.

Sunnuntai:

Tänään oli Reetan pitämä tunti, jolle osallistuin Elmalla. Minun lisäkseni tunnilla oli kaksi muuta ihmistä, joten se oli enemmänkin valmennus.

Tunnilla tehtiin askeleen lyhennyksiä ja väistöjä. Elma ei oikein hidastanut ja sitä saikin ihan kunnolla pidätellä ja käyttää vatsalihaksia. Kyllä se alkoi sitten hidastamaan onneksi ihan tehtävän lopussa.

Väistöjä tehtiin käynnissä, ensin käännettiin C:n ja kulman välistä keskelle ja väistettiin siitä uralle vasemmalle. Tämän jälkeen nostettiin laukka ja laukattiin pääty-ympyrä. Tämä tehtävä meni yllättävän hyvin! Elma jaksoi keskittyä väistöihin ja laukka meni hyvin, niin kuin aina :D

Toinen väistötehtävä aloitettiin C-päädystä, väistettiin hepan takapuolta uran sisäpuolelle ja etuosan piti olla uralla. Sen jälkeen taas laukkaympyrä.




Lopuksi mentiin harjoitusravia uralla ja pääsinkin sitten ympyrälle Reetan ohjeistamaksi. Elma ravasi niin kovaa, että piti sitä hiljentää. Mun piti nojata taaksepäin ja samalla "vetää" ohjiakin taaksepäin. Se auttoi ja Elma hiljenti vauhtia ja alkoikin siinä vähän jo rentoutumaan. Tunti meni hyvin ja seuraavan kerran olis ratsastusta sitten tiistaina, koska huomenna raketit paukkuu...









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti