4. joulukuuta 2014

196. Sairastelua ja viime estevalmennus

Heippa kaikille! Vihdoin jaksoin tulla koneelle kirjoittelemaan kuulumisia :) Ei oo kyllä paljoo tässä pitkässä ajassa tapahtunut, oon ollut vaan yhdessä estevalmennuksessa ja loppuajan kipeenä ja sairaalassa...:/ Onneks nyt kuitenkin ollaan kotona ja voidaan ihan ok!

Elikkäs mennään sitten tuohon estevalkkaan, joka oli 19 pvä viime kuuta. Kerkesin ratsastaa valkasta noin puolet, ennen kuin mun piti lopettaa kesken. En vaan enää jaksanut, voin niin huonosti :( Onneksi pääsin kuitenkin hyppäämään muutaman verkkaesteen, että sain edes jotain hyppyjä alle.














On tässä välillä jotakin tapahtunut, Elmalla oli noin viikko sitten lievä ähky, johon onneksi auttoi Bemer ja kävelytys. Seuraavana päivänä heppa voikin hyvin ja oli äitin kanssa tunnilla :) Mulla on ihan hirveä hinku taas päästä hepan selkään, toivottavasti pääsisin sinne taas pian! Uutta jaksookaan en oo vielä aloittanut koulussa, kun en oo päässyt sopimaan kursseista vielä opon kanssa...tänään olisi tarkoitus sielläkin käydä vähän keskustelemassa asioista. Nyt meen kuitenkin päiväunille, sairaalassa ei nimittäin tullut oikein yöllä nukuttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti