30. lokakuuta 2014

192. Ylitin itseni!

Moikka!

Eilen meillä oli estevalmennus, johon mun ei pitänyt ees osallistua, mutta osallistuin sittenkin. Tuli vaan sellainen olo, että nyt voisin olla valmis hyppäämään :) Syynä voi olla silloin tullut HIHS tai se, kun näki jonkun muun hyppäävän Elmalla. No mutta kuitenkin, valmennus oli taas kerran todella hyvä ja poni meni hienosti!




Aloitettiin verkkaamalla ensiksi ihan vaan ravissa koko maneesia käyttäen. Raviverkan jälkeen siirryttiin vähäksi aikaa käyntiin ja sitten jatkettiin pääty-ympyrällä käynnissä. Meidän piti tehdä jonkinlaista sulkutaivutusta käynnissä. Ensin en ymmärtänyt koko ajatusta, mutta sitten sain siitä kiinni ja toiseen suuntaan se alkoi jo vähän muistuttaa sulkua :D

Sulkujen jälkeen siirryttiin raviin ympyrällä ja avonaisella sivulla piti väistättää ulospäin. Tässä olikin vaikeuksia, sillä Elma ei olisi millään halunnut väistää ja ei kuunnellut yhtään mun sisäpohjetta...Ehkä saatiin jonkinlainen väistö tehtyä, en tiedä.

Raviverkan päätyttyä laukattiin vaan koko maneesia ympäri ajatuksella hidastaa laukkaa aina muutaman esteen kohdalla pitkillä sivuilla. Elma hidasti tosi hyvin ja laukkakin pyöri hyvin eteenpäin. 






Tämän laukkaverkan jälkeen tultiin vielä yksi verryttelytehtävä. Elikkäs tultiin kahta maapuomia laukassa ja niiden väliin piti saada viisi askelta. Ekoilla kerroilla tuo meni muuten hyvin, mutta ajauduttiin liian reunaan. Lopuksi tehtävä kuitenkin meni hyvin, molempiin suuntiin :)





Sitten ruvettiinkin hyppäämään. Hypättiin muutaman kerran ensimmäinen rata, joka näkyy videolla. Tosin videolla on kaikista ensimmäinen rata pitkiin aikoihin (siis mulla) ja se menikin vähän liikaa pidätellen ja jännittäen. Siksi rata on vähän töksähtelevä..;D Seuraavat radat menikin paljon paremmin, mutta niistä ei ole valitettavasti videota. Loppuun tulin vielä toisen radan kerran ja se oli siinä. Jäi tosi onnistunut ja hyvä fiilis, ens kerralla uudestaan! :)









Haha, kamera vähän tarkentanut väärään kohteeseen :D




2 kommenttia: