23. elokuuta 2014

184. Virtaa täynnä

Tänään käytiin tallilla ja olikin mukava päivä siellä! Ratsastin ponin aika pitkästi, kun sillä tuntui virtaa riittävän vähän liiankin hyvin.. Sain siis tehdä paljon pysähdyksiä ja siirtymisiä, että Elma alkaisi kuuntelemaan pidätteitä. Pitkän rauhoittelun jälkeen poni suostui onneksi menemään ihan nätissä temmossa ja muodossa :) huh! Videosta näkyy hyvin muutos ponissa rauhoittelun jälkeen.

Elma muuten muutti eilen uuteen yksäritalliin, joka siis ennen toimi tuntihevostallina. Siitä onkin lyhyempi matka maneesiin ja talli on muutenkin valoisampi kuin alatalli!

Ensi viikolla alkaa tunnit, niitä on kaivattu paljon. Tuntuu, että mun yläkropan ryhti on ihan huonosti, niinkuin videostakin näkyy..siis liian edessä hartiat, muuten ryhti onkin ihan ok. Ja sitten on tulossa estevalkkakin! Odotan innolla, valmentaja on siis Susanna Fagerström :)




Jos joku ihmettelee, miksi ratsastan collegehousuilla, niin kaaduin eilen pahasti asfaltille polvilleni...siksi en pysty pitämään tiukkoja ratsastushousuja vähään aikaan..:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti