19. heinäkuuta 2013

87. Hössötystä

Postaus kirjoitettu to 18.7.-13, joten aikataulutus on vähän sekaisin. Syynä siihen on se, että verkkoyhteys koneessa ei toiminut eilen kun yritin tämän julkaista.

Moi! (: Postailen nyt vikan heppapostauksen ennen reissua, mutta teen kysymyspostauksen luultavasti huomenna.

Elikkä eilen oltiin tallilla ja ratsastin Elman. Ennen kuin itse menin selkään, Elman tuleva vuokraaja ratsasti sillä kuitenkin vähän aikaa. Elmalle tulee siis vuokraaja syksyllä, kun itselläni alkaa lukio ja siellä on varmasti enemmän töitä kuin peruskoulussa. Muutenkin haluan joitain muitakin harrastuksia ja vapaa-aikaa.

Mutta nyt takaisin ratsastukseen. Tehtiin Elman kanssa paljon ympyröitä, ihan verkaksi, että se taipuisi hyvin. Menin myös ympyröillä laukka-ravi-siirtymisiä, jotka menivät taas todella hyvin, videollekkin tallentui hyvä siirtyminen :) Näitten tehtävien jälkeen mentiin väistöjä käynnissä sekä ravissa. Toiseen suuntaan ne onnistuivat tosi hyvin, mutta toiseen suuntaan ei. Tai no ne meni ihan ok käynnissä, mutta ravissa hukkui kokonaan tahti, heppa vaan juoksi alta ja jos pidätti niin se siirty käyntiin..Onneksi sain lopuksi jonkunlaisen väistön ravissa ja lopetin ne siihen.

Aika lopussa menin kolmikaarista harjoitusravissa, joka meni hyvin. Hiukan Elma meni kovaa, mutta kyllä sen sai hiljentämään taas hyvään tahtiin. Tämän jälkeen mentiin taas kolmikaarista lisäämällä siihen kaksi volttia. Tuon tehtävän näette videolla, kun nyt en jaksa selittää mihin ne voltit sinne tein. Heppa taipui tosi hyvin noilla volteilla.

Ihan loppuun tein muutaman lisäyksen ravissa lävistäjille. Vitsit kun Elma on hieno noissa lisäyksissä! Ihan kuin oikea kouluheppa! Loppuun vielä ravia ja sitten loppukäynnit. Oli ihan onnistunut ratsastus! (:






1 kommentti:

  1. hihi toi on ihana ku sulla on noit videoit nii sit ripottelee tolla hiirellä noita pinkkejä hileitä sit se näyttää kivalta ku ne tippuu hiljallee siit videon läpi :)

    VastaaPoista