11. heinäkuuta 2013

82. Tyhmät ötökät!

Tiistaina olin koulutunnilla ja aiheena oli saada ulkoavut läpi. En osaa valitettavasti selittää sitä ekaa tehtävää, mutta kulmissa kuitenkin sitä tehtiin..(voi ei mun selitykset! :D) Sitten tehtiin aina keskiympyrä ravissa toiselta pitkältä sivulta ja kulmissa ne jännät käännökset kanssa.

Lopuksi laukattiin eka keskiympyrällä ja tehtiin kulmiin ne samat jutut. Laukka onnistuu Elmalta aina tosi hyvin, mutta kun yritti siirtää raviin, siinä tuli taas ongelmia. Mitenköhän saisin ponin siirtymään laukasta raviin nopeasti? Todella vaikeaa. Muutenkin Elmaa häiritsi koko tunnin ötökät ja se ei oikein keskittynyt mihinkään. Lisäksi toisessa päädyssä oli jotain todella pelottavaa, koska siellä otettiin muutamia sivuhyppyjä...Laukattini ton tehtävän jälkeen vielä pitkä sivu ja sen jälkeen ne kulmat. Sitten olikin loppuravit ja tunti oli siinä.





Eilen käytiin iskän kanssa Jumbossa shoppailemassa. Tarkoituksena oli löytää mulle farkut ja ne löytyikin. Muutakin mukavaa lähti matkaan :) Alla ostokset.


Lee:n tumman harmaat farkut, ovh 89,90€ nyt hinta oli vain 44,95€, JC.


Lee:n tummansiniset farkut, ovh 99,90€ nyt vain 24,97€, JC.


Adidaksen toppi, 19,95€, Stadium.


SOC:in treenihousut, 19,95€, Stadium. Nää housut ja toi yllä oleva toppi ostettiin siis mulle spinning-vaatteiksi, aloitan siis kyseisen lajin syksyllä.


Mustavalkoraitainen toppi, 17, 21€ ohv 22,95€, Only.


Ja muistakaahan laitella kysymyksiä kysymyspostaukseen! :) Tänne kysymykset!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti