19. kesäkuuta 2013

71. Seurahevonen

Tässä nyt vähän päivityksiä taas tänne blogiin (:

Sunnuntaina oli tarkoitus mennä ratsastamaan, mutta en vaan millään jaksanut, joten tallilla käytiin kattomassa Elmaa laitumella ja antamassa sille vähän herkkuja. Tallissa putsattiinkin sitten hepan varusteet ihan kunnolla :) Samalla myös putsattiin karsina ja ruoka- ja juomakupit.


lauma laitumella :D


Maanantaina mun piti juoksuttaa Elmaa, mutta heppa ei ihan ymmärtänyt mitä tässä pitää tehdä :D Kun yritin laittaa sitä isommalle ympyrälle ja jäin seisomaan keskelle, Elma tuli aina mun luokse ja pysähty..:DD Päätin sitten päästää ponin vapaaksi maneesiin ja kokeilin seuraisiko se mua.

Hyvinhän hepo seurasi ja pysähtykin samaan aikaan kuin minäkin :) Pujoteltiinkin tötteröitä ja mentiin muutaman kerran puomin ylite. Se on kyllä niin kiltti, ehkä vähän liiankin...:D Alla video tästä kokeilusta.






Tänään meen ratsastamaan Elman kunnolla läpi, katotaan miten pitkäks ratsastus venyy. Olis nimittäin hyvä tällä kertaa ratsastaa se 1,5h kun Elmalla ei oo kunnolla ratsastettu pitkään aikaan. Mutta siitä postausta ehkä jo tänään tai huomenna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti