3. maaliskuuta 2013

28. Väsynyt Kalevalan lukemisen jälkeen

Eilen kävin ratsastamassa Elmalla, mutta valitettavasti en muista siitä oikeen mitään enään :D Iski dementia XD Mutta joo, tänään oli Reetan tunti. Tunnilla mentiin aika monenlaisia tehtäviä.


löysin tälläsen hauskan kuvan viime keväältä :D


Aloitettiin menemällä käynnissä keskihalkaisijalle ja siitä tehtiin voltit I:n kohdalla ensin S:ään ja sen jälkeen R:ään. Jatkettiin tehtävää ravissa käynnin jälkeen.

Seuraavaksi mentiin lävistäjillä kokoajan. Ekaksi mentiin hiukan väistöjä lävistäjällä ravissa, jonka jälkeen aloitimme laukkatehtävät.

Eli laukkatehtävissä ensin nostettiin laukka C:ssä ja L:ssä ja sen jälkeen siirrettiin raviin puolessa välissä lävistäjää. Toisessa tehtävässä tehtiin toisin päin, eli ravattiin lävistäjän puoleen väliin saakka ja sen jälkeen nostettiin laukka.

Lopuksi mentiin isolle keskiympyrälle ja siinä tehtiin sellaista tehtävää, että laukattiin puoli ympyrää ja sen jälkeen siirrettiin raviin ja tehtiin voltti ulospäin joko C:hen tai L:n kohdalle. Toi tehtävä oli tosi vaikee Elmalle, koska siinä oli niin nopeat jutut tehdä, mutta loppuen lopuksi poni meni sitäkin ihan hienosti :) Tämän jälkeen loppuravit ja sitten lopetettiinkin.

Tunnista jäi hyvä fiilis ja huomenna onkin sitten perustunti! (: Tunnista on videota, mutta en jaksa laittaa sitä juuri nyt tänne..muutenkin oli vähän jaksamaton olo kirjoittaa Kalevalan loppuun lukemisen jälkeen :D


Pietarista kaverini Alinan luota, kevät 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti